Kui jätta välja see, et vahepeal tegin drooniga lärmi, siis seesugused maastikud annavad mõnusa rahutunde. Täielik vaikus – nii, et kõrvadest kuuldusid imelikud hääled … teatavasti pole meie tundeelundid sellega harjunud ning ka uute hoonete projekteerimisel lisatakse näiteks ventsüsteemi teinekord pisut lisa müratekitajat, et kontorites kontoriinimesed tööd tehes vaikusest “hulluks” ei läheks.
On laupäeva varahommik ning kell annab märku kui on saabunud õige aeg riided selga panna ning teele asuda. On laupäeva hommik ning rabamaastik on inimtühi, mitte kedagi peale minu … vot see on see mida ma väga naudin ning armastan, et veel on võimalik liikuda üksi inimtühjas loodusmaastikul ning vaadata, istuda, jalutada, mõtteid mõelda.

Mis see on mida tähendab? kas inimtekkeline või mitte …
No nii, rabajärvestik näitab vist kes seal peidus, kas ka sina näed 🙂
Üks ja ainus – saar
Drooniga näeb uusi vaateid
V nagu Vilisoo olen õiges kohas
Rabaserv, jäääär
Minu tee, Sinu tee … vaata ja märka
Jää loob mustreid
Drooniga pilvedes – nagu ikka vasakult paremale: pealuu, rabakana ning paremas ääres Sookoll