Eestis on mitmeid erilisema ilmega paikasid millest kindlasti üks on Rummu karjäär, plaanisin sinna minna pildistama juba ennem talve tulekut ning eeldasin näha just seda mida piltidel näha. Mõjusad mustrid lumega kaetuna.

Lendamine ei läinud kohe nii nagu arvasin, sest Rummu karjäär on Ämari lennuvälja lähedal ning kuigi olin võtnud Transpordiametist loa ning helistanud ka lennujuhile loa saamiseks, siis ei tähendanud see sugugi seda, et esimesel korral lend toimunud oleks, droon lihtsalt ei käivitunud.
Otsisin üles Dji kodulehelt vastava koha ning täitsin küsimustiku, et miks peaksin saama loa seal lennata, lisasin kaasa ka Transpordiametilt saadud loa ning saatsin taotluse ära, tegelikult saabus luba väga kiiresti (kõigest kümme minutit).
Lisaks tuli teha droonipuldil vajalikud kinnitused ja oh seda imet, droon käivitus ning teisel korral tehtud pildid on teie ees,

Kohati on näha, et lume omakaal on muutunud suureks ning on toimunud varinguid

Jäljed mõjuvad lumel põnevalt,

Mäest alla tuleks või hoopis üles minek

Kahe mäe vahel

Eriti põnev maastik

Jäljed lumel

Vaade tippu

Eestimaa omad alpid

Mõnus