algsed kriipsud

Oli 15 oktoober 2016 .a. kui tuli tunne ning võtsin kätte pliiatsi ja paberi ning hakkasin lihtsalt joonistama … 21 novembri samal aastal tegin joonistusest pildid fotostuudios ning siis möödus veel aega kuni pildid said kokku “liimitud”.
Ei mõistnud ma tol ajal täpset sõnumit ja sisu (eks see sõnum on selline kus ja millises vaatenurgas parasjagu istud ning millist pilti oma arhiivist kuvada soovid), kuid eile tuli mul uuesti tunne nendest piltidest ning otsisin arhiivist pildid välja ning nende tähendus on muutunud mulle arusaadavamaks. Siinkohal jätan siiski need enda tunded kirjeldamata, et las iga pilt räägib Sulle ise.

 

 

 

 

 

 

üksinda – udusulel

teinekord võib juhtuda, et oled iseenda lõksus 

elu on mäng ning näitlejateks oleme ise

ürgmets

avardades maailma on võimalik kogeda enamat

lend

hea ja kuri, must ja valge, väljamõeldis või tegelikkus – mida kõike juhivad mõtted ning millele järgnevad emotsioonid ning mida väljendavad kehad

lõpmatus

kas olla üks paljudest või särada valguses

Maailmavalitsejate plaanid

raamatus on kõik kirjas, aga kus on raamat või mis on raamat

Itaaliast algab algus või vastupidi