algsed kriipsud

Oli 15 oktoober 2016 .a. kui tuli tunne ning võtsin kätte pliiatsi ja paberi ning hakkasin lihtsalt joonistama … 21 novembri samal aastal tegin joonistusest pildid fotostuudios ning siis möödus veel aega kuni pildid said kokku “liimitud”.
Ei mõistnud ma tol ajal täpset sõnumit ja sisu (eks see sõnum on selline kus ja millises vaatenurgas parasjagu istud ning millist pilti oma arhiivist kuvada soovid), kuid eile tuli mul uuesti tunne nendest piltidest ning otsisin arhiivist pildid välja ning nende tähendus on muutunud mulle arusaadavamaks. Siinkohal jätan siiski need enda tunded kirjeldamata, et las iga pilt räägib Sulle ise.

 

 

 

 

 

 

üksi õhkõrnal linnusulel

püüan kinni selle maalapse

mäng

ürgmets

kastist välja

lend

võitlus, nuppudest on saanud kehad

lõpmatus

vaade, peale seda kui avad silmad

kõik korraga

raamat

Itaalia